Αρχική Σελίδα Εταιρία Νέα-Άρθρα / Webinars Νέα Προϊόντα Επικοινωνία Downloads

 
ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΕΤΑΙΡΙΑ

Αγαπητoί φίλοι,


Από τον Ιούλιο του 2009 η εταιρία Varia Lecto ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον τομέα της έκδοσης, προώθησης και διακίνησης ξενόγλωσσων βιβλίων στην Ελλάδα.

Σκοπός της Varia Lecto είναι η παραγωγή γνώσης και πολιτισμού μέσω της παροχής εκπαιδευτικού υλικού υψηλού επιπέδου σε συνεργασία με μερικούς από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους της Ευρώπης.

Όραμά μας είναι η ενεργός συμβολή στη βελτίωση του εκπαιδευτικού και πολιτισμικού επιπέδου μέσω της εξάπλωσης της γλωσσομάθειας σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Θέλουμε να προσφέρουμε στους αναγνώστες-χρήστες των βιβλίων μας ουσιαστική γνώση, μέσω μιας διαφορετικής προσέγγισης στο θέμα της εκπαίδευσης και της εκμάθησης ξένων γλωσσών. Από το όραμά μας άλλωστε ορμώμενοι, ονομάσαμε την εταιρεία Varia Lecto, μια λατινική έκφραση που σημαίνει διαφοροποιημένη ανάγνωση (variant reading).

Άλλωστε, πρωταρχικό μέλημα της στρατηγικής ανάπτυξης που εφαρμόζουμε είναι η παροχή διαφοροποιημένων μεν προϊόντων και υπηρεσιών πάντα όμως σε προσιτές τιμές και με έμφαση στις νέες τεχνολογίες και την καινοτομία.

Σήμερα, η Varia lecto έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα και στην Κύπρο του Ισπανικού εκδοτικού οίκου Edelsa και του Ιταλικού εκδοτικού οίκου Guerra Edizioni. Η  varia lecto επίσης διακινεί στην Ελλάδα και στην Κύπρο τους Αγγλικούς εκδοτικούς  οίκους Macmillan Education, Cengage Learning, Pearson, Cambridge και Oxford και τον Γαλλικό  εκδοτικό οίκο  Trait d’union.  Φιλοδοξούμε να αναπτύξουμε το δίκτυο των συνεργατών μας σε όλο το φάσμα της εκπαιδευτικής διαδικασίας και να προωθήσουμε την  ανάπτυξη της εκμάθησης των γλωσσών αυτών στη χώρα μας.

Πιστεύουμε ότι ο διαδικτυακός μας τόπος μπορεί να προσφέρει σημαντικά οφέλη και προνόμια σε όσους ενδιαφέρονται να διδάξουν ή να μάθουν την Αγγλική, Ισπανική ή την Ιταλική γλώσσα.

Με χαρά θα ακούσουμε τα σχόλια ή τις παρατηρήσεις σας για τον καινούργιο διαδικτυακό μας χώρο και βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε.


Φιλικά,
Η ομάδα της Varia Lecto

 

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Άδειο Καλάθι
ΒΟΗΘΕΙΑ
 Όροι Χρήσης
 Τρόποι Πληρωμής
 Πολιτική Επιστροφών
 Τρόποι Παράδοσης
μεταφορική

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
17/03/2016
Παρουσίαση Edelsa Αθήνα
Κάντε κλικ εδώ για λεπτομέρειες
Περισσότερα

16/03/2016
Παρουσίαση Edelsa Θεσσαλονίκη
Κάντε κλικ εδώ για λεπτομέρειες
Περισσότερα

15/03/2016
MacMillan & Varia Lecto Seminar Invitation
Click for details
Περισσότερα

03/12/2015
Special Readers Christmas Offer from Varia Lecto!!
Επωφεληθείτε της προσφοράς μας για να κάνετε Χριστουγεννιάτικα δώρα στους μαθητές και στους φίλους σας σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές !!
Περισσότερα

27/10/2015
Macmillan Education Online Conference 2015
Register now here !!
Περισσότερα

  
Ομήρου 50, 10672 Αθήνα, Ελλάδα, Τηλ.: 210 32 34 380, Fax: 210 32 34 385, info@varialecto.gr
created by alpha